2014. március 25., kedd

LACdroId 3.2

LACdroId 3.2 - Multifunkcionális Agyatlan Humán-Droid
 
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: A LACdroId NEM EMBER, NEM IS ÉL, NEM IS HAL, MEG SEMMILYEN ÁLLAT CSAK UGY VAN!

Hányszor fordult már elő Önnel hogy utasította alkalmazottját/szavazóját/hazastársát/szerelmét és az nem pontosan azt tette amire Ön kérte? Hanem valami egészen mást. Mert még átgondolta, agyalt rajta, osztotta, szorozta, elemezte és végül teljesen másként cselekedett mint ahogy azt Ön elvárta. Nem jól végezte rábízott munkáját? Nem önre szavazott, direkt mellé nyomott? Nem szerelte meg a vasalót hanem jól berugott? Nem kérte még meg a kezét hanem félre d*gott? Mert az ön alkalmazottja/szavazója/hazastársa/szerelme egy intelligens, elemző, saját egyéniséggel és motivációs életrendszerrel rendelkező, független, szkeptikus gondolkodó ember. Aki azt tesz amit akar, és gondol.
Mindez már a múlté! A LACdroId megérkezett!!

Az eredetileg szavazó bázisok és könnyen irányítható homogén néptömegek megalkotására kifejlesztett multifunkcionális agyatlan human-droid szó és gonodlat nélkül teljesít mindent amire kérik. Nem kell fenyegetni, kampányolni, manipulálni, hipnotizálni, altatni, fenyíteni, hitegetni, hízelegni. A körülményes megvezetés és az egymásnak ellentmondó sokfaktoros hazugságrendszerek fáradtságos kiötlése, kiegészítése, foltozgatása a múlté! Egész élete egy hazugság? Fárasztja már, hogy a gigantikusra dagadt  hazugságrendszreinek életbentartása érdekében naponta millió kisebb nagyobb füllentés, kifogást és ferdítést kell összeegyeztetnie a korábbi valótlansági struktúrákkal, hogy az koherens maradjon, ne kerüljön ellentmondásba önmagával és ne omoljon pillanatok alatt össze mint egy kártyavár? Újabban a kérdő mondatai is hazugságok? Rengeteg idejébe és energiájába kerül, hogy az emberek azt tegyék végre amit ön akar? Kétszínü, manipulál, hazudozik, fúr, könyököl, szapul, lejárat, ócsárol, bemocskol, megaláz, eltapos, csak hogy önnek jó legyen? Elavult eszköztárát a szemétbe dobhatja! A megoldás megérkezett. Nincs szüksége ezen körülményes, bonyolult illegális és teljesen etikátlan, durva módszerkre többé. A LACdroId parancs szóra vakon dolgozik, adózik, szavaz, szeret, szerel, szexel, vesz fel hitelt és hisz el önnek mindent! 100%-osan mellőzve minden szkepszist és kritikát. Kitünő alkalmazott, fogyasztó, vásárló, szavazó, adózó, házastárs vagy szerető! Mert agyatlan ő!

Az új emberszabású életforma megérkezett. Ime az új Ember! A multifunkcionális agyatlan humán-droid megspórolja önnek azt a 200 - 300 éves evoluciós ciklust amely alatt ön és kedves teljes faja az agyrohasztó média és fogyasztói behatások által maga evoluálódtott volna erre a szintre. Vásárolja meg MO$T a jövő technológiáján alapuló LacdroId-ot!

Nincs többé agy, nincs többé értelmezés, elvonatkoztatás, szimbolika, művészetek és egyébb hasztalanság! Élje át a direktbe a pillanatot melyet az érzékszervei közvetítenek önnek. Nincs szenvedés, fájdalom, szorongás, pánik, nincs több analysis paralysis csak 100% Boldogság! Az agy csak egy leküzdendő akadály! Vá$árolja meg MOST! Vagy váljon ön is Droiddá!

Uralja a droid lényének minden aspektusát! Érzelmeit, kémiai, biológiai folyamatait, ízlését, etikai értékítéleteit, tetteit, tevékenységeit, félemeit, vágyait, álmait. Ne izguljon a LACdroIdnak saját gondolatai már nincsenek! Végre nincs aki megkérdőjelezze, felülbírálja, számonkérje! Politikus és multinacionális vállalatok számára 50%-os kedvezmény! Rendelje meg MO$T!
A LACdroId-ot megalkotó TemiL TechnoLogies (TLTL) meghallgatta a korábbi LACI verziókat ért  kritika áradatot mely szerint a termék arca vállalhatatlanul RONDA! Ezért a TLTL az új verzióban egy mozdulattal cserélhető, felcipzározható arcelőlapokkal várja minden kedves vásárlóját! Szeretné, hogy alkallmazottja Terézanya vagy a szenvedő Jézus arcával tekintsen önre munka közben? Szavazója a politikai párt elnökének pofájával vigyorogjon a közértben? Élvezné ha férje Mr Bean arcal nyírná a füvet? Unja már, hogy szex közben mindíg valaki más arcát kell odaképzelnie? Szeretné, hogy szerelme feje orgazmus közben Liv Tyler/George Clooney-é legyen? Nem akadály! Cserélje alkalmazottját, szavazóját, házastársát, szerelmét LACdroId-ra! 7 milliárd további teljesen mértékben, ízlés és igény szerint koponyára szabható vastag arcbőrrel ellátott pofalemezzel várjuk önt a LacdroId piacon! Az arcátlanság a múlté!

A LACdroId a különböző elvégzendő munkák területén teheti a legjobb szolgálatot. Csak dolgozik és nem gondolkodik! Ne töltse egyetlen életét értelmetlen munkafolyamatokkal a droid dolgozik ön helyett!! Bemegy dolgozik, megvásárol, fogyaszt, adózik, elhisz, kölcsönt vesz fel, jelzálogosít, hitelez, törleszt, meghal. Mennyi manipulációra és reklámra volt szükség, hogy vágyat keltsünk, szüksége van rá! Nem élhet nélküle. Vele minden jobb lesz! Vegye meg! Többé nincs már szükség erre sem! Csak rámutat a termékre és a LACdroId megveszi! Megmondja mit dolgozzon és megteszi. Rá kell szavazni és elhiszi! Igy kell élni és ez az élet beveszi! Zombie üzemmód! Olyan mintha valóban élne!

4 + 1 kezü Visnu Isten üzemmódban rábízhat bármely házimunkát, legyen az takarítás, festés, építkezés, agysebészet. A lehetőségek tárháza végtelen + 1! Nincs többé lehetetlen!

A LACdroId Kutya Mode-ban remekül manipulálható. Ha megunta az állandó átlátszó manipulálást, ne kínlódjon, váltson kézi vezérlésre! A padlóra pottyant kutyaszart és a ször allergiát eláshatja! Nincs többé!


WORK, BUY, DIE!
A TemiLTechnoLogies (TLTL) megalkotta a Work, Buy, Die avagy Dolgozz, Fogyassz, Dögölj életfilozófiát. Másra már ne legyen gondja.  Élje életét a fogyasztói társadalom szent3ságában!  A TLTL kényelmes agyhalott életet álmodik önnek. Mi tudjuk: ön már álmodni sem képes semmi egyedit vagy kreatívat. Megtesszük ön helyett ezt is! Kényelme érdekében irányítson TVt és életet ugyanazon távkapcsolóról!  A LACdroId-ot távírányítással utasíthatja minden féle élettevékenységre. Dolgozik, alszik vásárol, ölel, gyereket nevel, szerel, érez, vérez, élvez, adótfizet. Vezesse gombnyomással életútján, szabja meg ön merre menjen, mit cselekedjen, mikor mit tegyen, mondjon, vegyen, egyen.  Hamarosan a Kinecthez hasonlatos gesztusvezérléssel is!!!



Uraljon életet egyetlen gombnyomással. Predefiniált gombjaink a leggyakoribb életeseteket, cselekedeteket tartalmazzák, egyetlen elegáns mozdulattal utasíthatja rendre, csendre, fegyelemre, példás munkvavégzésre, önposztításra, gyereknevelésre, szerelésre. A távirányító panel felső részén találhatóak a munkával, érzelmi élettel, szórakozással és családdal kapcsolatos utasítások. Kiemelt helyet kaptak a bocsántkérések, melyekből 7 előreprogramozott darabbal láttuk el a készüléket. Ujdonság a Random gomb mely a 7 előre beállított bocsánatkérés közül véletlenszerüen választ ki egyet, remélhetőleg helyzethez illőt. 
A bocsánatkérések alatti részben 4 azonnali instant érzelemi reakció közül válogathat, melyeket autómatikus testi, lelki magatartásformák kísérnek +  testbeszédbeli viselkedésmintázatok! Pl: Piros gomb = Szerelem gombnyomásra, Sárga gomb = sárga irigység!


A távkapcsoló panel középen kaptak helyet a pénzügyek. Egyetlen gombnyomással utasíthatja doridját adófizetésre, kölcsön fevételére, a számlák kifizetésére illetve különböző funkciók, és kommunikációs csatlakozók ki- be-kapcsolására. A nyíl gombocskákkal a droid fizikai irányítását is átveheti, mi merre, hány méter, merre mozduljon, adja meg ön a multilaterális direkciókat! Videófelvételt és fotót is készíthet a droid szemszögéből önmagáról vagy bármely eseményről melyet bármikor visszajátszhat. A droid szeme az emberi szemmel megeggyező 130 Megapixeles felbontást produkál.
Unja már, hogy nem élvezheti a koncertet mert fotóznia kell? Bízza a LACdroIdra!
Határozza meg droidja ízlését, mit kedvel, mit nem kevel, a droid moriájába menti az egyszer már rögzített preferenciákat, melyeket csak akkor kell újra megadnia, ha változott a véleménye az adott dolog megítéléséről.
Egyetértésre vágyik? Azt szeretné, hogy legyen valaki aki ugyanazon dolgokat kedveli amiket ön, és ugyanúgy vélekedik a világ dolgairól mint ön? A LACdroId a megoldás! A PANIC gomb segítségével droidja magával pánikol, a gomb 5 másodperces nyomvatartásával igazi pánikrohamot idézhet elő nála. Droidja, müvelődik, kutat, sportol, informálódik ön helyett!


Bizonyára sok kellemetlenséget okoztak már önnek is a nem kívánt szimpátia, szeretet  és szerelemhullámok. Amikor akarata ellenére került egyes egyének túlhevülő érzelmi fókuszába. Ilyenkor nem tudta mit tegyen, hogyan is kezelje a helyzetet. Durván küldje el őt a fenébe ezáltal kockáztatva, hogy megsérti vagy csak egyszerüen tegyen úgy, mintha nem észlelné a túláradó szimpátiafrekvenciákat.
A LACdroId-ot egyetlen könnyed gombnyomással utasíthatja a Barát Zónába, melyet követően a droid azonnal tudni fogja, hogy a szögesdróttal körbezárt rezervátum zónában pusztán barátként rezerválta lényét, s kizárólag barátként tart rá igényt. A gomb megnyomását követőn a LACdroId fájdalmasan szomorú arcot vág, könnyfátyol borítja tekintetét majd elhaló "Ouuh" sóhajtás kíséretében jelzi a parancs értelmezésre került. 10 percen belül a droid szomorúan felhagy majd minden érzelmi és szexuális törekvésével. A droidnak a parancs kiadása után szüksége lehet még egy olyan 5 - 10 évre, hogy végleg elfelejtse korábbi érzelmi viszonyulását. Egyes régebbi típusú droidok képesek egy életen át kísérő emlékképként hordozni a pillanatot, azonban a racionális és megbízható müködésére ez nem jelent számottevő veszélyt. A FRIEND ZONE 5 másodperces nyomvatartásával gyülöletet válthat ki a doridból, tehát 5 másodperc alatt megutáltathatja magát melyet követően a készülék 100%-ban kerülni fogja önt. Ekkor sajnos új droidot kell vásárolnia. Várjuk önt az erre a célra kijelölt üzleteinkben! Az érzelmi áramköreiben meghibásodásodott doridokat akik képtelenek gombnyomásra szeretni térítésmentesen cseréljük!
Amennyiben ön hosszabb párkapcsolatban él 1 LACdroId-al és szakítani/válni akar kérjük 10 másodpercig tartsa nyomva a FRIENDZONE gombot. Az ilymódon leváltott droidokat sajnos nem ál módunkban térítésmentesen cserélni.
A FRIEND ZONE parancsot értelmezni képtelen illetve az ezzel kapcsolatos diszfunkciókat produkáló droidjainkat azonnal begyüjtjük, bezúzzuk és újrafelhasználjuk.

A speciálisan multinacionális vállalatok számára kifejlesztett SLAVE funkció a LACdroId alkalmazottat joga fosztott, megalázható senkivé teszi, aki nem bánja, hogy kiemlekedő képességei ellenére is mindenféle tehetségtelen, hatalomvágyó, frusztrált törtetők játékszere lesz és csupa kisszerü, szürke munkát kell végeznie. A SLAVE gomb megnyomásával a LACdroId tökéletes rabszolgává válik, aktiválva a szolgalélek szektort, mely során minden alázástatást, sértégetést és testi fenyítést zokszó nélkül elvisel. SLAVE üzemmódban a droid minden reakciókéslekedés nülkül teljesíti minden parancsát. Alkalmazza alázza! LACdroId!

Frusztrált? Boldogtalan? Feszült? Ezért rosszindulatúvá vált?
A TemiL TechnoLogies gondolt az ön szexuális életére is. Megalkotta a droid legsikeresebb perifériás hardware-ét amely egy mozdulattal csatlakoztatható. A perfiéria most KI/BE kapcsoló gombbal, méret szabályozó tárcsával és VIBRA funkcióval ellátott! A gyönyör gombnyomásra megérkezett! Férfi & Női verzióban egyaránt! Az USB 3.0  csatlakozású kiegészítő külön megrendelhető a régebbi tipusú LACdroIdokhoz is!  
FIGYELEM:  Az ERECTION & a SLAVE gomb együttes megnyomásával sexrabszolga funkció hozható létre.
MOST ajándék levehető ajtajú NDK turmixgéppel!!! 
Képünk minta, a termék eltérhet a képen láthatótól. Körülmetélt perféria igényét kérjük jelezze a megrendelőlapon



Vibráló élvezet! A  méretszabályozó tárcsát csavarja a kívánt méret eléréséig. A VIBRATE gomb egyszeri megnyomásával be és kikapcsolható a VIBRA funkció. A VIBRA gomb nyomvatartása közben történő tárcsa csavargatással a vibrálás intenzitását szabályozhatja. A VIBRA gomb 5 másodperces nyomvatartása esetén NEM történik semmi! Használati utasításunkat Kínairól fordítottuk a fordító ezt a részt nem pontosan érti, lehet nem így van. Ezért elnézésüket kérjük.




A LACdroId esetleges meghibásodása esetén a 7 minden napján 24 órás szervízzel várjuk ügyfeleinket! Az esetleges kisebb meghibásodásokat szakembereink helyben orvosolják.
Nagyfelbontású kép letöltése

Ne agyaljon, tárcsázzon!
Ne törje az agyát se magát, rendelje meg MO$T!

Nagyfelbontású kép letöltése

Származási hely Kína
Kérjük egyetlen egy esetben ne rendelje meg a LACdroId-ot: ha már ön is azzá vált. Akkor sajnos nem tudunk segíteni!

A termék nagyfelbontású képei az alábbi linken tekinthetőek meg és/vagy tölthetőek le: https://sites.google.com/site/cyberecycler/lacdroid

A LACdroId Soundtrack