2011. február 13., vasárnap

Cyber Recycler megnyitó avagy kacatokból űrhajó

deviantart.com - mattlight07

     Örömmel és pátosszal teli, emelkedett hangulatú, jelentős pillanathoz érkezett az univerzum és az emberiség drága barátaim. Elérzékenyülve, elcsukló hangon és csuklóval írom ezen jelentős sorokat. Ünnepélyes, feledhetetlen pillanat ez, olyannyira amennyire egy szeméttelep megnyitója csak lehet. 
Ezennel ugyanis megnyitom cyber szeméttelepem és közzéteszem mindazt amibe a cyber térben belebotolottam, vagy a valós NAGYbetűs Times New Roman-os életben belefutottam. Ami örömöt okozott, elgondolkodtatott, elkeserített, vagy erőt adott. Amit, vagy amivel tettem, ami által jobb vagy több lettem. Emlékfoszlányaim vagy amit kerestem vagy nem kerestem de mégis megleltem. Megmutatom találmányaim amiket találtam, leleményeim amiket leltem, feldolgoztam vagy csak arrább tettem. Ezennel elédszórom hát cyber szemetem legyen tied is mit leltem. Bujj bejebb cyber gyerek ez itt egy cyber (szemét)telep egy terep ami a tiéd is lehet. Turkáljunk, botorkáljunk, hasznosítsunk együtt, Cyber guberálók, recyclálók ne legyünk restek, mindazon kacatokból amit az égiek elibünk tettek. 
 Neked szemét nekem kincs de mégis jobb ha van, az ami nincs.
A kevesebb néha több e szerint járok el itt most, röviden pár sorban osztom meg mindazt amibe botlottam, találtam, küldték, magam is gubiztam vagy kaptam, és amit számomra jelent(ett). Amennyiben magad is láttál, hallottál, olvastál, éreztél, gondoltál, találtál már valami érdekeset vagy hasonlót kérlek oszd meg velem, tegyük közkincs kacattá. Linkek, könyvek, zenék, ficcsek, hangulatok, darabok, szilánkok, remekmüvek, kacatok, amitől kacagok, vagy nem. Ócska biciklipedál, vagy egy régi rongybaba feje, digitalis szívbillentyű, vagy egy hard disk jumpere, vidd csak, hasznosítsd, recycláld!
Persze nem lesz ez ilyen rémes rímes, csak a megnyitó az ilyen borzos hímes.
Én alias T emiL mint a telep vezetője végigvezetlek életem cyber vagy valós kincsein, kacatain és pár szóban elmondom mi mire lehet jó vagy mit váltott ki bennem. Néhány szóban mert egyrészt többre nem mindíg akad idő másrészt pedig az egyszerre kiáradni akaró sok gondolat a szűk egysávos szócsőben a zsúfoltság miatt elakad. Bővebben a bármiről TemiL főoldalán.


Üdvözlettel
Dr. Házsártos T emiL alias Totka László – telepvezető.

Kedves Földlakók búgjanak hát fel a hajtóművek, klick Play to Play! Emelkedjen az űrhajó!
A CybeRecycler betétdalát Justin Koh szolgáltatja :)



  citizens start your engines by Justin Koh